Aromateka eskulap d.o.o. osnovana je 2003. godine  sa  željom i ciljem da hrvatskom tržištu predstavi i približi kvalitetne aromaterapijske proizvode. Afirmiramo najbolju kvalitetu u magičnom svijetu aromaterapije i nudimo 100% čista eterična ulja, hladno tiještena biljna ulja, hidrolate, sapunske i kozmetičke baze, posebno formulirana ulja za upotrebu u wellness-centrima, prirodne boje i pigmente…

U ponudi imamo više od 70 vrsta eteričnih ulja koja posjeduju certifikate o čistoći i kemijskom sastavu. Najveća smo hrvatska tvrtka za uvoz i proizvodnju aromaterapeutskih pripravaka, s vlastitim linijama prirodnih kozmetičkih preparata. Distributeri smo za Hrvatsku tvrtke Stephenson, jedne od vodećih svjetskih tvrtki za proizvodnju prirodnih sapunskih i kozmetičkih baza.

U sklopu svojih djelatnosti Aromateka eskulap 2006. godine osnovala je Učilište terapijskih vještina Galbanum, danas vodeću obrazovnu instituciju u Hrvatskoj za edukaciju odraslih osoba    iz područja prirodnih terapija, s programima koji su verificirani i upisuju se u radnu e-knjižicu.

Zašto odabrati Aromateku eskulap?

  • imamo najbolja eterična ulja iz čitavog svijeta, čija ja kvaliteta potvrđena certifikatima
  • svi su naši preparati prirodni i rezultat odabira ili rada vrhunskih stručnjaka
  • radimo putem web-shopa pa su naručivanje i isporuka jednostavni i brzi
  • imamo široku paletu proizvoda, fleksibilnost i mogućnost isporuke većih količina
  • inovativni smo i u suradnji sa stručnjacima iz raznih područja neprestano razvijamo nove proizvode
  • znamo prepoznati kvalitetu i znamo što ljudima treba jer je u osnovi našeg poslovanja vrhunsko aromaterapijsko znanje, dugogodišnje iskustvo rada s klijentima, ljubav i predanost
  • domaća smo tvrtka koja uspješno posluje već gotovo 20 godina…

Iz naše ponude izdvajamo:

ulje za masažu - wellness

Wellness ulja

9 veličanstvenih masažnih ulja
kozmetičke baze

Sapunske i kozmetičke baze

Veliki izbor i vrhunska kvaliteta

Usluga razvoja formulacija i proizvodnja prototipa

Prema Vašim zahtjevima i potrebama razvijamo formulacije kozmetičkih proizvoda i dodataka prehrani te proizvodimo prototip.

U sklopu usluge razvoja formulacija i proizvodnje prototipa nudimo i izradu kompletne prateće dokumentacije... Za sve informacije slobodno nas kontaktirajte.

Nudimo uslugu proizvodnje vaše kozmetičke linije

Ako trebate uslugu proizvodnje kozmetičkih proizvoda slobodno nam se obratite s povjerenjem. Imamo znanje i strojeve potrebne za izradu Vaših kozmetičkih pripravaka i proizvoda...

Strojevi...

Aromateka Eskulap

Proizvodni pogon

Aromateka Eskulap
JEDINSTVENI NA TRŽIŠTU!

''Kada zakoračite stazom, put će se ukazati'' - Rumi

Aromateka Eskulap, proizvođač čistih biljnih i eteričnih ulja, hidrolata, sapunskih i kozmetičkih baza… Izrada prirodne kozmetike i prirodnih pripravaka.

Aromateka Eskulap d.o.o.