TREBATE VELIKE KOLIČINE SAPUNSKIH ILI KOZMETIČKIH BAZA? OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM!

Aromateka eskulap distributer je za Hrvatsku tvrtke Stephenson, jedne od vodećih svjetskih tvrtki za proizvodnju prirodnih sapunskih i kozmetičkih baza te sastojaka za osobnu njegu. S inovativnim spojem tehnologije i ”prirode”, pogonima u SAD-u, Europi i Kini, Stephenson razvija, proizvodi i opskrbljuje kupce u više od 50 zemalja.

Njihovi su proizvodi po mnogočemu posebni, potpuno su formulirani i prirodni, što omogućava da se uz vrlo malu intervenciju dobije vrhunski kozmetički preparat prilagođen specifičnim potrebama.

Sapunske baze

Stephensonove sapunske baze potpuno su formulirane i vrlo jednostavne za upotrebu. Sve su biljne i prirodne, bez sulfata, fosfata, propilena, PEG-a, sintetičkih tenzida i ostalih štetnih sastojaka. Dodana su im prirodna ulja ili maslaci – konoplja, argan, maslinovo ulje, karite, kokos, mango…, obogaćene su prirodnim vitaminima i visokim postotkom biljnog glicerina koji hidratizira i njeguje kožu. Neke su baze organske, izrađene prema Soil Association i COSMOS standardima.

Sapunske baze neutralnog su mirisa, što omogućava kreiranje mirisa prema vlastitom ukusu. Baze su namijenjene  izradi  bijelih ili prozirnih sapuna, a dovoljno im je dodati eterična ulja za miris i specifično djelovanje, prirodnu boju (prema želji) za visokokvalitetan prirodni sapun, pogodan za rezanje i oblikovanje, prilagođen vašim potrebama i ukusu.

Iz naše ponude izdvajamo:

Nudimo uslugu proizvodnje vaše kozmetičke linije

Ako trebate uslugu proizvodnje kozmetičkih proizvoda slobodno nam se obratite s povjerenjem. Imamo znanje i strojeve potrebne za izradu Vaših kozmetičkih pripravaka i proizvoda...

Strojevi...

Aromateka Eskulap

Proizvodni pogon

Aromateka Eskulap
JEDINSTVENI NA TRŽIŠTU!

''Kada zakoračite stazom, put će se ukazati'' - Rumi

Aromateka Eskulap, proizvođač čistih biljnih i eteričnih ulja, hidrolata, sapunskih i kozmetičkih baza… Izrada prirodne kozmetike i prirodnih pripravaka.

Aromateka Eskulap d.o.o.